turistahaz

Turistaház

Bővebben...
kalandpark

Kalandpark

Bővebben...
tabor

Táborozás

Bővebben...
erdei iskola

Erdei iskola

Bővebben...
Facebook icon google plus icon Üzenet küldés icon

Szállás Kemping lehetőség Étterem Büfé: Csapolt sör, kávé, üdítő Wifi elérhetőség


Szálláshoz közeli parkoló Túra csomópont Tavak Magaslati kötélpálya Tiroli csúszópálya


Mászófal Trambulin Ping-pong Bitumenes kézilabdapálya Röplabdapálya


Játszótér Szánkópálya Sütögetési lehetőség Erdős, szép környezetMadárbarát kert

Hírlevél

* kötelező kitölteni
E-mail formátum

Figyelmébe ajánljuk...

Partnereink

Dunakanyar Kalandpark banner Kisinóci Turistaház banner Fantázia szabadon banner Erdei Tanoda logó Magyar Budo szövetség logó Magyar íjász szövetség logó Polyver utazási iroda logó A sonkás logó

Turistaház

A Börzsöny hegység Törökmező nevű gyönyörű fennsíkja, a mondák szerint az 1685 körüli években kapta nevét az itt gyülekező szultáni hadakról. Itt ma az érintetlen természetet megismerni vágyó turista az úr, ahol a bükkfákkal körülvett fennsík peremén bújik meg a turistaházunk. 

Tikkasztó nyáron a hűs erdő leheletével és a források nedűjével, zord télen a hótakaró felett vacogó hidegben, arcpirosító meleggel és finomságokkal várjuk Önt. Ajánlunk még emléket hagyó szánkózást, lihegtető túrákat, vérpezsdítő labdarúgást az aszfaltos focipályán, állatsimogatást.

Várjuk családosan kirándulni, baráti társasággal bulizni, az osztályokat erdei iskolai foglalkozásra egy vagy több napra, de ha teheti, akár több hétre is. Kedvenc állatát se hagyja otthon szomorkodni! 

Elhelyezés turista színvonalon, kényelmes emeletes ágyakon. Két fűthető épületben 90+30 férőhellyel rendelkezünk, 4-6-8-12 ágyas szobákban. WC, hideg-meleg vizes közös mosdók és zuhanyozók a folyosókon találhatók.

2010. Április elsejétől, felújított környezetben várjuk midnen kedves látogatónkat!