turistahaz

Turistaház

Bővebben...
kalandpark

Kalandpark

Bővebben...
tabor

Táborozás

Bővebben...
erdei iskola

Erdei iskola

Bővebben...
Facebook icon google plus icon Üzenet küldés icon

Szállás Kemping lehetőség Étterem Büfé: Csapolt sör, kávé, üdítő Wifi elérhetőség


Szálláshoz közeli parkoló Túra csomópont Tavak Magaslati kötélpálya Tiroli csúszópálya


Mászófal Trambulin Ping-pong Bitumenes kézilabdapálya Röplabdapálya


Játszótér Szánkópálya Sütögetési lehetőség Erdős, szép környezetMadárbarát kert

Hírlevél

* kötelező kitölteni
E-mail formátum

Figyelmébe ajánljuk...

Partnereink

Dunakanyar Kalandpark banner Kisinóci Turistaház banner Fantázia szabadon banner Erdei Tanoda logó Magyar Budo szövetség logó Magyar íjász szövetség logó Polyver utazási iroda logó A sonkás logó

Dunakanyar Kalandpark

<<< Vissza

2013 tavaszán nyitotta kapuit a Dunakanyar legnagyobb Kalandparkja és állatsimogatója, a Törökmező Kalandpark ahol rengeteg újdonsággal és fergeteges szórakozással várunk mindenkit!
Szeretettel várjuk Önt Budapesttől 60 km-re, a Dunakanyar legnagyobb élményparkjába, közel 100 akadállyal, 600 m tiroli csúszópályával és sok más programmal a Törökmezői Kalandparkba. A tikkasztó nyári napokon mintegy 10 hektáros területen a hűs erdő leheletével és a források nedűjével várjuk kedves vendégeinket.

A kalandpark változatos pálya típusai, különböző nehézségi fokozatokkal rendelkeznek, melyek felejthetetlen, izgalmas élményeket nyújthatnak gyerekeknek, felnőtteknek, családoknak, erdei iskolák és osztályok számára egyaránt, és cégek csapatépítő foglalkozásaira is kiváló helyszín. Remek lehetőség a szabadidő aktív eltöltésére, jó közösség építő, erőnlétfejlesztő, ráadásul a félelmeinkkel is megküzdhetünk. A kicsiktől a nagyokig nálunk minden korosztály megtalálhatja az életkorához, erőnlétéhez és bátorságához mért pályáját. A különböző akadályok úgy kerülnek kialakításra, hogy az átlagos képességekkel rendelkező gyerekek és felnőttek egyaránt teljesíteni tudják a rájuk váró feladatokat.

A feladatok teljesítése biztonságos körülmények között történik. Minden játékunk magas szintű biztonsági előírások betartásával épül. A pályarendszer egy felső drótköteles biztosítással rendelkezik, vendégeink pedig hegymászó hevedert (beülőt), és sisakot kapnak.

Munkatársaink egy gyakorlópályán bemutatják az eszközök és az akadálypálya biztonságos használatát, ami minden pályakezdés előtt kötelező!További információ a www.dunakanyarkalandpark.hu weboldalon.


<<< Vissza